Workshop Dynamische Yoga op vrijdag 7 juni 2024

 IMG 1593
Op vrijdag 7 juni 2024 is er een workshop Dynamische Yoga met Ron van der Post in De Yoga Studio Schijndel.

Programma:
Ochtend 09:30-12:00 Middag 13:00-16:00

Een hele dag gaan we aan de slag met holistische anatomie vanuit zowel de praktijk als de theorie.

De dag beginnen we met een dynamische yoga les, het lichaam ervaren door middel van asana’s, met Ron is het altijd leuk en leerzaam en we gaan zeker met het lichaam spelen. Natuurlijk altijd met respect, en je hoeft zeker niet ervaren te zijn om deel te nemen.

In de middag zullen we dieper ingaan op de achtergronden en de logica ervan. Zoals waar komen al die klachten vandaan en hoe krijgen we daar weer grip op. Het lichaam is een expressie van onze bewuste en onbewuste gevoelens en gedachten. Samen gaan we proberen om de sluier van deze fascinerende filosofie over het leven te onthullen adh zoals Ron het noemt “holistische zienswijze”.

De kosten voor deze gehele dag zijn €80.

Aanmelden voor deze workshop of vragen

Mirjam van Heesewijk
06-238 71 336
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dynamische Hatha Yoga

Middels het lichaam en de prãna kunnen wij op een subtiele en tegelijk op een dynamische manier onze state of mind beïnvloeden en beheersen. Ons lichaam als innerlijke expressie blootgesteld aan een dagelijkse tsunami van prikkels, proberen wij de balans te vinden tussen de innerlijke rust en de wereld. Deze dynamische Yoga is een instrument welke je dichterbij bij je eigen bron van rust en kracht brengt.
Ron van der Post

Op zoek naar verdieping?   Neem contact met ons op!