Verdiepingsdag 9 juni 2024

Om de filosofie weer op te frissen in te verdiepen staan er weer verdiepingsdagen gepland. De volgende verdiepingsdag staat gepland op zondag 9 juni 2024.

Thema en voorbereiding
Voorafgaand de verdiepingsdag bereid jij je als student voor. Om diepgang te bereiken is het nodig om de stof te lezen en vragen voor te bereiden. Deze vragen kun je van tevoren toesturen naar Ron of op de dag zelf stellen. Wil je een thema behandeld zien op de dag zelf, laat dit dan ruim van tevoren weten.

Het thema voor de aankomende verdiepingsdag:
Sutra 1.2 / 1.3 / 1.4 / 1.30 en de klesas staan hierin centraal.

Sutra I-4: vritti sarupyam itaratra
Als mens assimileren wij ons met de omstandigheden waar we geboren worden en vragen ons niet af of dat het juiste is wat we aan het doen zijn. Assimileren geeft aan dat we de staat waar we vandaan komen helemaal hebben losgelaten en volledig opgaan in het heden en de buitenwereld. Indien we de impact van het assimileren werkelijk doorvoelen en begrijpen dan kunnen we onze staat waarin we verkeren beter begrijpen en aanschouwen.

Praktische informatie
Dag: zondag 9 juni 2024

Tijd: 09.30 – 16.00
Locatie: Studio Yogawieteke op de Oosterhamriklaan 261A in Groningen
Kosten: € 80,-
Het programma is exclusief lunch.

 

Inschrijven kan via onderstaand formulier:

Dynamische Hatha Yoga

Middels het lichaam en de prãna kunnen wij op een subtiele en tegelijk op een dynamische manier onze state of mind beïnvloeden en beheersen. Ons lichaam als innerlijke expressie blootgesteld aan een dagelijkse tsunami van prikkels, proberen wij de balans te vinden tussen de innerlijke rust en de wereld. Deze dynamische Yoga is een instrument welke je dichterbij bij je eigen bron van rust en kracht brengt.
Ron van der Post

Op zoek naar verdieping?   Neem contact met ons op!