Retraite januari 2024

18 januari t/m 21 januari 2024

Het Land van Nu 41 800x5342x

De retraite is volgeboekt, je kan je eventueel aanmelden voor de reservelijst.

Beste Yogaliefhebbers,

Start het jaar goed en dompel jezelf onder in de praktische en filosofische yoga. Even weer student zijn, je inspiratie opfrissen en al je vraagtekens beantwoord krijgen. Drie dragen heerlijk genieten met gelijkgestemden en yoga als centraal middelpunt. 

Locatie: Land of Now

We starten op Donderdag 18 januari 2024 vanaf 19.00 uur en eindigen op zondag 21 januari rond 16.00 uur. Kosten voor de retraite slechts € 507,-

Meer informatie
Ron van der Post
M: 06-20095146
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met inspirerende groet,

Ron

Inschrijven kan via onderstaand formulier:

Dynamische Hatha Yoga

Middels het lichaam en de prãna kunnen wij op een subtiele en tegelijk op een dynamische manier onze state of mind beïnvloeden en beheersen. Ons lichaam als innerlijke expressie blootgesteld aan een dagelijkse tsunami van prikkels, proberen wij de balans te vinden tussen de innerlijke rust en de wereld. Deze dynamische Yoga is een instrument welke je dichterbij bij je eigen bron van rust en kracht brengt.
Ron van der Post

Op zoek naar verdieping?   Neem contact met ons op!