“De rust in ons zelf”
29 januari tot en met 01 februari  2015

Welkom op de retraite met als thema:             “vanuit de rust vooruit kijken” 

Een retraite wil zeggen dat we ons even voor een periode uit het dagelijkse leven terugtrekken voor bezinning.

Even de wereld laten voor wat het is, zonder te oordelen. Even aandacht voor je zelf. Even tijd voor jezelf, zonder te oordelen.

Om de vertroebeling van het leven even te laten bezinken en stil te staan bij de oorzakelijkheden van de vertroebeling zijn er enkele adviezen omtrent de retraite; Geef jezelf die dagen de tijd om de wereld even te laten voor wat deze is en neem zo min mogelijk mee.

Laat je boeken thuis, je muziek, je tijdschriften en kranten en alles wat jou maar naar buiten trekt. Natuurlijk zullen we onze mobieltjes bij ons hebben, maar spreek met het thuis front af dat je op vaste tijden je telefoon aanzet of afluistert.

Voeding is de makkelijkste stoorzender om te reguleren. We zullen vegetarisch eten en ik adviseer geen koffie of alcoholische dranken te nuttigen. Dit om het lichaam ook eens rust te geven. Ook zorgt dit eet en drink patroon voor de nodige zuivering in het lichaam en dus minder vertroebeling.

Geef jezelf deze dagen cadeau om even te bezinnen waar je staat in het leven. Zonder te oordelen in het positieve of negatieve. Laten we gewoon even stil zijn en niets zeggen, de wereld de wereld laten, aanschouw de wereld en aanschouw jezelf.
 

Kosten voor deze retraite is slechts € 340,= inclusief, overnachtingen, eten en de lessen. aanmelden kan via het insturen van een email met uw naam, geb.datum, adres, email en telefoon en uw yogaervaring naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Inshrijfformulier
Klik hier voor het inschrijfformulier

 

 

 

vanuit warmte groet ik u

Ron van der Post